Utsikter från en balkong i Varberg

En helg på tåget

Posted in BTH, Datorer, diverse, Resa, Student by Martin Bagge / brother on 11/7 2010

Jobb i fredags, helt trött efter middagen dagen innan men iaf. Tog tåget till Karlskrona, mötte upp med Johan i Ronneby och träffade Björn och Fredrik väl framme i staun. Hade en bra kväll men höll på att totalt däcka in fram på småtimmarna. Det blir långa dagar asså.
Upp på lördag morgon. Lite tung i huvudet men inget som inte yalla och bananer kan fixa. Promenerade sedan till Gräsvik för möte med kårstyrelsen och revisorerna. Sy d att styrelsen valde att inte komma så de blev inte beslutsmässiga. Lite pizza och snack med revisorerna efter det innan tåg hem. Synd att tget var sent, tur att det kom i väg eftersom nästa ställdes in och blev buss. Sen signalfel i Malmö och 25minuter sent iväg från Lund. Lite rörigt hem asså. Smockfullt tåg, biljetterna kollades inte före Halmstad iaf. Väl Halmstad hade jag över en timme till bussen hem så jag promenerade milen hem, bussen rullade över viadukten precis framför mig – bra betyg.

Nu på kvällen har det blivit Seinfeld. Precis som i onsdags när jag skulle se The Wire så säckade datorn ihop ikväll när jag skulle försöka igen. Verkar som att grafikkortet har gett upp nu. Sjukt opraktiskt =(

Imorgon blir det till att ta igen det jag missat från Almedalstalen och sista avsnittet P3 kultur för veckan. Ta det lugnt alltså. Kanske kan man få lite sol med? Hoppas på att få provspela Carcassone.

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. miono said, on 13/7 2010 at 08:21

    Carcassone ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: