Utsikter från en balkong i Varberg

vilken jädra vecka!

Posted in diverse by Martin Bagge / brother on 14/3 2010

I måndags var vi alla inbjudna till telefon-baserad info för hela Vodafone Group Marketing. Wendy Becker skulle presentera lite ändringar i GM och sånt. 20 minuter utan något särskilt intressant för majoriteten av oss (20 minuter * antal person (hundratals) * medellönen == jädra massa ogjort arbete).

Onsdag eftermiddag går det ut en inbjudan till videobaserat informationsmöte med Pieter Knook, chef på Vodafone Internet Services (den del av GM som Wayfinder tillhör), och vi förväntade väl oss några ändringar på något sätt. Onsdag innebar att jag gick hem i tid vid 18 eller så. Kollade på handbollen. Bloggade.
Torsdag morgon var jag på kontoret vid 9 och tittade över grejjerna som kördes under natten och konstaterade att det såg bättre ut än på länge.
Klockan blev 930 och då konstaterades faktumet att Pieter var på plats på kontoret. Det bör ju innebära något särskilt. Vid 10 var det så dags, utan några särskilda omsvep så berättade så Pieter att Vodfone har föreslagit att stänga Wayfinder-delen. Vår VD Tommy förklarade sedan att vi inte behövde jobba mer alls. Chocken var påtaglig. Vad skulle hända osv?

Igår fredag så hade vi en informationsstund där vi fick svar på en del saker och flaggade för besvär osv. På kvällen var det gravöl på pub vildanden med rejäl uppslutning. The party is over.

Det känns väldigt, väldigt konstigt att ett av världens största bolag väljer att lägga ner en satsning på Location när hela värden i övrigt sitter på SXSW och diskuterar genombrottet för Location. Nu är vi arbetsbefriade och om några veckor kommer besked om uppsägningar och praktikaliteter.

Jag söker jobb nu btw, kan börja om några veckor eller nåt skulle jag tro.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: