Utsikter från en balkong i Varberg

Tåggalningar

Posted in Kultur by Martin Bagge / brother on 9/9 2009

Så var jag hemhemma i helgen, helt underbart skönt att komma bort lite utan att för den del känna sig helt uppbokad (resten av september är helt körd på det planet). Firade pappas födelsedag lite i förtid, fick hjälp med att ta hand om rostbajset på bilen och lämnade över morfars dator och sånt.

Både lördag kväll och söndag kväll spelades det Ticket to ride Europe. På söndagen gjorde jag slag i saken och beställde Ticket to ride Nordic countries och Dice expansion pack (från unispel med utlämning i Lund \o/). Lite synd att det är max tre spelare i Nordenvarianten men det får man väl överleva, det ser jäkligt tajt ut på brädet iaf. Tärningarna kan man använda på alla T2R-upplagor så det ska bli lite extra kittlande, verkar rätt galet på reglerna men det är nog inget besvär när man väl är där.
Viss besvikelse infann sig dock när reseexpansionen som fanns endast var för Ticket to ride, alltså originalet med nordamerika som grund. Å andra sidan finns det massa skäl att fira då idag när RESEEXPANSIONEN FÖR EUROPA presenteras! 55 nya resor! Två nya prylar (Warehouse och Depot) som dessutom kan användas på vilken av de andra upplagorna som helst. Tjitt liksom. Förbeställt, leverans i slutet på oktober.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: