Utsikter från en balkong i Varberg

Vecka 6 avklarad (c25k 6.3)

Posted in c25k, Datorer, diverse, Student by Martin Bagge / brother on 14/7 2009

Glömde telefonen på jobbet och hela min motionsrunda var i total upplösning. Med andra ord så fick jag dra mig tillbaka och hämta den (den är ju väckarklocka med så de thade nog vatt obra att chansa).

Dagens pass bestod av fem minuter uppvärmning, 25 minuter springa och fem minuter nedvarvning. Lite av ett elddop såg jag framför mig.
Lundakvällen var varm, vindstilla och ganska skön. Om man inte ska motionera utan typ sitta i en park och dricka vin och äta kex.

Resten av kvällen la jag på att diskutera versionshantering i Mercurial, hårda och mjuka länkar, mötesformalia, nationsstadgar, gratis office 2010 och homofobi. En ganska vanlig kväll med andra ord =)

Jag gjorde min hittils snabbaste runda, jag hade avverkat klart mer än halva sträckan när halva tiden hade gått åt och fick helt enkelt förlänga sträckan både en och två gånger för att inte komma hem för tidigt. Bra på sitt sätt, lite tråkigt på sitt sätt. Slutför jag vecka 7 innevarande vecka så är jag i fas och kommer att vara klar med schemat den 31/7. Allt ser lovande ut.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: