Utsikter från en balkong i Varberg

Skärp dig D^hRick!

Posted in diverse, Politik by Martin Bagge / brother on 8/6 2009

Jocke skriver om intrycket från intervjun på valnatten med Rick Falkvinge, jag kan bara instämma och fortsätta påpekandet.

Ikvällens Aktuellt handlade det mest om efterspelet, vi fick insiktsfulla kommentarer från Marit Poulsen och Niklas Wykman. Förnekelse från Fredrik Reinfeldt och en del av Christian Engströms dag. Intressanta kommentarer från sakkunniga i Bryssel liksom från SVT. Mot slutet fick vi dessutom ännu en intervjusituation med Rick Falkvinge. Jag tycker att Rick är en röv, det har jag gjort länge. Icke desto mindre så har han blivit vettigare i sitt sätt.
Jämfört med valnattsintervjun så var det här tillfället oerhört bra. Jämfört med ännu äldre så var det oceaner bättre men det är fortfarande inte bra. Inledningsvis så skulle jag vilja skicka tipset släpp torgmötesretoriken när det är en-mot-en-intervju det ser liksom inte bra ut när du nästan skriker till den som intervjuar. Lägg fram saker på rätt sätt, följ Sverres råd helt enkelt. Var saklig och peka på vinsten. Det fanns en hel del sådana tillfälle ikväll men när det blir avgrundsdjupa luckor mellan er två så ser det inte särskilt bra ut.

I TV ser all dig, i TV lyssnar alla på dig. Du står i centrum. Christian Engström har säkert en handfull knep, hans intervjuer har hittils hållit bättre karaktär. Det är möjligt att det finns en taktik i att Rick ska vara gapig och kalla uppmärksamhet. Om det har varit så är det dags att släppa den pucken, PP kan göra skillnad om man förvaltar det här. Se till att göra det nu.

(och för övrigt hoppas jag att PP hamnar i den gröna gruppen i EP)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: