Utsikter från en balkong i Varberg

En månad+ i Lund

Posted in Datorer, l10n, lxde, SIS by Martin Bagge / brother on 21/4 2009

Har nu bott i Lund i typ 40 dagar och fortfarande är mina utsikter från Ronneby?

Givetvis inte men det finns en plan för det med. På söndag den 26/4 är det planerat bloggträff (14:00 på Kin Long vid triangeln, Malmö. Bordet bokade Åsa tacktack för hjälpen)  och det är även där jag kommer meddela det nya namnet på bloggen. Jag räknar kallt med att det finns en serviett att föreviga det hela på.

In other news, QlikView från Lundaföretaget QlikTech har en märklig inställning till tredje normalform på databaserna. Lite lagom trött på det. Annars är det skoj på jobbet mest hela tiden. QlikView-grejjen är bara så där motig inte tråkig.
LXDE tuffar på, ny utgåva av menu-cache och LXPanel igår. Inte den stabilaste versionen visade det sig. Oanvänbar på 64bitars proppar. Eller så var det bara temporärt. LXDE har för övrigt komplett förstaspråksstöd för 658 miljoner personer, eller hade fram tills idag när massa saker uppdaterades. I skrivande stund har LXDE bara stöd för typ nio miljoner, Svenska alltså =)

Nya projekt och nya ideer spirar i mitt huvud, närmst ligger diariet som ska ta form på studentkåren i Blekinge. Det kommer man kunna följa närmare på http://sis.bthstudent.se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. David Hall said, on 5/5 2009 at 03:46

    Oops, ingen servett blev det.

    • br0ther said, on 6/5 2009 at 10:08

      Nya tider, nya rutiner =)


Lämna en kommentar