Utsikter från en balkong i Varberg

Så mycket tid så mycket att göra

Posted in Datorer, diverse, SFS, Student by Martin Bagge / brother on 23/1 2009

Lite märkligt det där. Dels så känner jag att jag har oceaner av tid att nyttja och dels så har jag ett fulltjockt schema. Vet inte vad som hände.

Veckan avslutas med styrelsemöte och revisorsmöte i SFS i helgen, tåget går 0600 från resecentrum (borde egentligen sova nu, skyller på att jag somnade i soffan så jag har kompenserat det). Kommer hem till Ronneby vid midnatt på söndag. Ser verkligen fram emot helgen, träffa alla sköna människor och få ägna mig mer eller mindre åt studentfrågor en hel helg.
Hittils har veckan mest varit produktiv inom Sektionen för Internetbaserad Socialisering där vi närmar oss fullbordandet av nästa version av kårhussajten, jag har även lagt ner några timmar på att standardisera samkörning av register.
Idag har det varit möte med RÖHK, Huvudcampusgruppen på BTH samt hemresa från kårpubsbesöket i Kristianstad igår (skön förfest, trevliga människor, skön stämning på kåren och skön avslutning – tog det passivt för att orka med mötet i eftermiddagsså jag vann. På alla sätt.).

God natt och ha en förbaskat bra helg, det ska jag ha!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: