Utsikter från en balkong i Varberg

Fotosession på möblering och belysning

Posted in Student by Martin Bagge / brother on 15/9 2008

Det var nån som tyckte att jag skulle lägga upp bilder på hur det blev så i förra veckan fotade jag lite i vardagsrummet. Som referens för de som inte varit uppe i T-Gul (som huset kallas på studentspråk)så tog jag lite ”före”-bilder på våningen ovan min. Principen är densamma.

Före

Efter

Där dörren är öppen bor då jag. Precis till vänster om min dörr ligger trapporna. Dörrarna i hörnet är från vänster sett min grannes entre´ samt hubbrummet och sist dyker hissdörren upp. Inte alla som har hiss direkt in i vardagsrummet.
Soffan mellan dörrarna skaffade jag för några år sedan, soffbordet likaså. Mattan hittade jag i somras och i och med den föddes iden att göra det lite mysigt. Lamran i hörnet vid hubbrummet skänktes av en snubbe som flyttade ut i sommar. Skohyllan skänkte en annan snubbe som flyttade ut i sommar, ställde mest ut skorna där för att slippa ha en hög med skor i lägenheten. Soffan som står ensam är väl en sån där detalj som kommer att flyttas runt lite, den har stått där i typ en vecka nu dock =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: